Veilige productverwerking voor biofarmaceutische producten

Farmaceutische en biotechnologische processen vereisen steriliteit en precisie om de integriteit en kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Geen aantasting van de te verpompen vloeistof en precieze stromingsregeling zijn van essentieel belang. Wanneer niet aan deze verwachtingen wordt voldaan, kan dit dure gevolgen hebben. De peristaltische pompen van Watson-Marlow bieden totale procesbetrouwbaarheid en -veiligheid dankzij:

 Peristaltische pompen van Watson-Marlow houden de te verpompen vloeistof totaal gescheiden, zodat deze volledig van alle contaminatiebronnen is geïsoleerd. In andere pomptypen kunnen resten achterblijven, maar onze pompen hebben een eenvoudig ontwerp en kan er worden gekozen voor een single-use oplossing. Zodoende elimineren ze het risico van batch-contaminatie en procesonderbreking. Onze pompen zijn tot ±0,5% nauwkeurig. Dit garandeert processtabiliteit en de kwaliteit van het eindproduct .

Flexicon aseptische vulsystemen bieden oplossingen variërend van tafelmodellen voor laboratoria tot volledig geautomatiseerde aseptische vul- en sluitsystemen. Ze bieden de precisie, efficiëntie en flexibiliteit die klanten verwachten en vertrouwen.

Watson-Marlow’s assortiment biofarmaceutische pompslangen zijn geschikt voor nauwkeurige doseringen en hebben een lange levensduur. Al onze hygiënische slangen voldoen aan USP klasse VI en worden geleverd met gedetailleerde certificering in iedere doos.

 • Quantum slangenpomp voor bioprocessing

  Quantum slangenpomp voor bioprocessing

  De nieuwe Quantum slangenpomp voor downstream bioprocessing

 • Biofarmaceutische pompen

  Biofarmaceutische pompen

  Watson-Marlow 530, 630 en 730-serie pompen voor de biofarmaceutische industrie

 • Flexicon-vloeistofvulsystemen

  Flexicon-vloeistofvulsystemen

  Ons assortiment vul- en afsluitsystemen biedt oplossingen met de precisie, efficiëntie en flexibiliteit waar klanten op kunnen vertrouwen.

 • Watson-Marlow slang

  Watson-Marlow slang

  Slangen zijn verkrijgbaar in tien verschillende materialen en vijftig verschillende maten, van 0,13 mm tot 40 mm.

 • Aflex slang voor hygiënische toepassingen

  Aflex slang voor hygiënische toepassingen

  De Aflex slang producten bieden een zeer hoge chemische bestendigheid en een gladde diameter om een schone en snelle vloeistofopbrengst te garanderen. Bovendien presteren de producten uitstekend onder hoge druk.

 • Een product zoeken

 • Een lokaal contactpersoon zoeken

 • Hulp en advies

  Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

  Fax: +32 (0) 9 233 06 49

  Contact