Succes in voedingsmiddelen levensmiddelen en dranken

Watson-Marlow begrijpt met welke uitdagingen producenten van voedingsmiddelen en dranken worden geconfronteerd. Wij weten dat uw reputatie en merknaam vertrouwen op productintegriteit en consistentie. En dat is waar onze positieve verdringerpompen uitkomst bieden met:

Andere pompen kunnen het product beschadigen omdat ze waaiers, vinnen, lobben of kleppen gebruiken om het product te verplaatsen. Watson-Marlow's assortiment peristaltische pompen; Bredel-slangenpompen voor intensief gebruik; MasoSine-sinuspompen en Flexicon- beschermen reputaties door de kwaliteit van het afgewerkte product te garanderen.

Het low-shear ontwerp van onze pompen zorgt voor superieure verwerking van vaste bestanddelen. Dit reduceert verspilling, beperkt afval tot het minimum, en resulteert in een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit.

Onze nauwkeurige, hygiënische, vrijwel onderhoudsvrije pompen bieden de industrie de meest betrouwbare oplossing voor het doseren van smaakstoffen, kleurstoffen en additieven, het verwerken van abrasieve en shear-gevoelige viskeuze vloeistoffen en het behandelen van afvalwater.

  • Een product zoeken

  • Een lokaal contactpersoon zoeken

  • Hulp en advies

    Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

    Fax: +32 (0) 9 233 06 49

    Contact